Fresh Fingers – Σπρέι για μύκητες νυχιών – Αγορά Fresh Fingers

Fresh Fingers – Σπρέι για μύκητες νυχιών – Αγορά Fresh Fingers 

Το Fresh Fingers είναι ένα σπρέι για τους μύκητες νυχιών που σκοπό έχει να τους αντιμετωπίσει στη ρίζα τους – δηλαδή να τους εξουδετερώσει!

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους μύκητες νυχιών και ιδιαίτερα όσοι περπατάνε ξυπόλυτοι σε υγρούς χώρους όπως αποδυτήρια γυμναστηρίου, πισίνες, χώρους σπα,κ.α.

Δυστυχώς οι μύκητες στα νύχια είναι μια βακτηριακή λοίμωξη που επιμένει, αν δεν αντιμετωπιστεί όπως πρέπει.

Γι’ αυτό το λόγω υπάρχει το FreshFingers που αντιμετωπίζει τους μύκητες στο πόδι αλλά και αλλού (όπως π.χ. στα αθλητικά σας παπούτσια) με ιδιαίτερη επιτυχία κι έτσι σας απαλλάσσει από την κακή εμπειρία των μυκητών.

Υπολογίζεται πως ποσοστό μεγαλύτερο από 10% έχει υποστεί λοίμωξη από μύκητες στα νύχια και τα πόδια ενώ από αυτό το ποσοστό, ένα ποσοστό περίπου 50% δε τους αναγνωρίζει παρά μόνο όταν η λοίμωξη έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό (σπασμένα νύχια, κ.α.)

Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντική τόσο η πρόληψη κατά των μυκητών όσο και η άμεση αντιμετώπιση τους αμέσως μόλις γίνουν αντιληπτοί.

[ Παραγγελία Fresh Fingers από την επίσημη ιστοσελίδα με 50% έκπτωση ΕΔΩ ]

 

Συμπτώματα από τους μύκητες στα νύχια

Τα συμπτώματα από τους μύκητες στα νύχια αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους λίγο μετά την προσβολή σας από τη λοίμωξη.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι:

  • Το δέρμα ξεφλουδίζει και αρχίζει να «σπάει» σε αρκετά σημεία
  • Έχετε αρκετή και δυσάρεστη φαγούρα σε όλα τα δάχτυλα καθώς και ανάμεσα από αυτά.
  • Τα νύχια σας έχουν μια κίτρινη απόχρωση και γίνονται σκληρά αλλά και εύθραυστα

Όλες οι παραπάνω παθήσεις υπάρχουν στο «πόδι του αθλητή» – στη κατάσταση δηλαδή που ένας άνθρωπος έχει μύκητες στα νύχια και τα πόδια.

 

Fresh Fingers– Ιδιότητες και συστατικά

Το Fresh Fingers είναι ένα σπρέι για μύκητες στα πόδια που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα στη βάση του.

Τα αποτελέσματα με το fresh fingers είναι άμεσα ορατά και αυτό θα σας δώσει μια θετική ψυχολογία να συνεχίσετε την δράση κατά του μύκητα που σας έχει προσβάλλει.

Μέσα σε περίπου 1 εβδομάδα από τη χρήση του freshfingers θα δείτε ότι η φαγούρα υποχωρεί όπως επίσης και το κάψιμο στο δέρμα.

Επίσης ο ιδρώτας θα μειωθεί αρκετά και πλέον δε θα ιδρώνει το πόδι σας όσο στην αρχή.

Όσο περνάει ο καιρός, τα συμπτώματα θα ελαττώνονται μέχρι να καταργηθούν εντελώς μέσα σε περίπου 2-3 εβδομάδες από την αρχή της θεραπείας με το fresh fingers.

Το Fresh Fingers διαθέτει ένα σύμπλεγμα βιταμινών που βοηθάνε το πόδι να «αναπνεύσει» και να δράσει κατά του μύκητα.

Επίσης, χάρη στη βιταμίνη Ε που διαθέτει, ενυδατώνει το δέρμα και καταστέλλει το ξεφλούδισμα.

Δε πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως η δυσάρεστη οσμή που υπάρχει σε ένα πόδι που έχει προσβληθεί από μύκητες, εξαφανίζεται μετά από μόλις μερικές ημέρες χρήσης του freshfingers!

Το Fresh Fingers διαθέτει 2 δυνατά, φυτικά συστατικά τα οποία είναι το Climbazole & Farnesol.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως οι 2 αυτές ουσίες βοηθάνε στην απομάκρυνση των μυκητών στα νύχια και στα πόδια και στην άμεση επανόρθωση του δέρματος.

Το Fresh Fingers και οι 2 δραστικές ουσίες που περιέχει, καταστρέφουν εντελώς τα μυκητισιακά κύτταρα και εξαλείφουν κάθε πιθανότητα υποτροπής στο μέλλον.

Μαζί με τις βιταμινές που διαθέτει, το freshfingers όχι μόνο καταπολεμά τους μύκητες στα πόδια αλλά επανορθώνει και την επιδερμίδα που έχει φθαρεί από τους μύκητες, τη φαγούρα και την εφίδρωση.

[ Παραγγελία Fresh Fingers από την επίσημη ιστοσελίδα με 50% έκπτωση ΕΔΩ ]

Συσκευασία fresh fingers

Το Fresh Fingers είναι ένα σπρέι για μύκητες που παράγεται σε συσκευασία 60ml. Ένα μπουκαλάκι θα σας φθάσει για περίπου 1 μήνα θεραπείας, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετό για να φύγουν εντελώς οι μύκητες από τα πόδια και τα νύχια σας.

 

Τιμή και αποστολή Fresh Fingers

Το Fresh fingers κοστίζει 39€ αν το παραγγείλετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.

Θα το παραλάβετε μέσα σε μόλις 2-3 ημέρες στην πόρτα σας και μπορείτε είτε να πληρώσετε αντικαταβολή, στον κούριερ που θα σας το φέρει είτε να πληρώσετε μέσω κάρτας online.

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, το τηλεφωνικό κέντρο θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και αμέσως μετά θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση που θα υποδείξετε.

 

Πως να χρησιμοποιήσετε το σπρέι για μύκητες fresh fingers

Το σπρέι για μύκητες fresh fingers πρέπει να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, σε στεγνό και καθαρό πόδι.

Ψεκάστε επαρκή ποσότητα και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

Μπορείτε επίσης  – και σας το συνιστούμε – να ψεκάζετε και τα παπούτσια σας καθώς έτσι θα εξοντώσετε εντελώς τους μύκητες και δε θα υποτροπιάσετε.

[ Παραγγελία Fresh Fingers από την επίσημη ιστοσελίδα με 50% έκπτωση ΕΔΩ ]

Mikitiaseis.gr

Η ιστοσελίδα Mikitiaseis.gr προσφέρει άρθρα και νέα γύρω από την αντιμετωπίση των μυκητών στα πόδια και τα νύχια. Τα άρθρα μας είναι καθαρά συμβουλευτικά.

You may also like...

1 Response

  1. ΤΣΙΤΣΗ ΑΓΛΑΙΑ says:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ FRESH FINGERS ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧ Ω ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×
Με το Fresh Fingers θα απαλλαγείτε από τους μύκητες στα πόδια και τα νύχια!